Visionen

Film Maker skal være det nye talents talerør inden for fiktion, animation og dokumentar. Vi skal lave vedkommende og hjertevarme fortællinger, som resonerer både i Danmark såvel som i udlandet. Film der når ud til publikum, underholder og samtidig giver stof til eftertanke.

Mission
Film Maker er et åbent og modigt produktionsselskab for folk, som har noget på hjerte. Hvor du er i din karriere, og om du har en uddannelse indenfor dit felt, er underordnet. Hvis du har en god historie at fortælle, så har vi tid og plads til at høre på dig.

Kemi
På Film Maker er kemien den vigtigste faktor. Den relation vi, som producere, har til instruktøren, forfatteren og andre samarbejdspartnere er det vigtigste. At mærke engagementet og viljen mellem menneskerne på et projekt, er fuldstændig afgørende for os. Det er det som vi næres og drives af, og det som afgør om vi ønsker at indlede et samarbejde.

Indhold
Film er et fuldstændigt fantastisk medie, med evner til både at røre og bevæge folk, som er helt magisk. Vi vil lave film der betyder noget, og de mennesker som vi arbejder med skal have det på samme måde. Du skal altså have noget på sinde og på hjerte. Ellers kan det være lige meget.

Åbenhed
Alle er velkomne til at dele deres idéer her. I vores øjne skal man ikke nødvendigvis være uddannet manuskriptforfatter eller instruktør, for at ligge inde med originale idéer oplagte til det store lærred.

Frihed
Modsat mange produktionsselskaber er Film Maker ikke bundet af, at skulle samarbejde med faste partnere og leverandører. Udover at puste liv i den frie konkurrence, giver dette os en uvurderlig mulighed for at skræddersy og finansiere den enkelte film, ud fra hvad der tjener projektet bedst. Derudover bryster nogle produktionsselskaber sig ved at have instruktører i stald eller bås. Vi mener, at man skal arbejde sammen, så længe man har lyst og så længe det giver mening for alle parter.

Effektivitet
Film Maker er en lille, mobil og fleksibel virksomhed, hvilket der er mange fordele ved. Vi har friheden til at træffe hurtige beslutninger, når der er behov for det, i stedet for at være tynget af et tungt og bureaukratisk administrationsapparat. Dette gør også, at vi kan holde vores administrative omkostninger til et minimum, hvilket gør os i stand til at lave billigere film og som udgangspunkt kan billigere film altid finansieres hurtigere.

Ærlighed
Det skal kunne betale sig at lave film. Både for os og for vores samarbejdspartnere. Ambitionen er, at tiden, som man investerer i et projekt, kommer hjem igen. Derfor er vi også ærlige omkring, hvilke projekter som vi tror har potentiale, og hvilke vi modsat ikke ønsker at tage ind.

Retning
Vores vigtigste opgave er altid at udvikle og forbedre talentet og ikke mindst projektet. Vi lægger en ære i nærvær og vores hovedfokus er at støtte og inspirere, holde tempo og momentum, samt i samarbejde med talentet at udarbejde en strategi for, hvor de skal hen – ikke bare på kort sigt men også fremadrettet.